Financieel en administratief beheer

Eén factuur voor uw gehele vastgoedportefeuille die bovendien niet tot onaangename verrassingen leidt. Dat is financieel en administratief beheer van Vitades. Wij nemen de complete administratie van uw vastgoed van u over. Gas, water en licht, gemeentelijke belastingen, facturatie aan uw huurders, onderhoud en schoonmaak, alle posten lopen via ons en wij dragen zorg voor een correcte afwikkeling.

Commercieel beheer

Het commerciële beheer van Vitades is gericht op het voorkomen van leegstand en het rendabel maken dan wel houden van uw vastgoed. Binnen het verhuur van uw vastgoed verzorgen wij het gehele traject, van adverteren en bezichtigen tot het tevreden houden van uw huurder en het innen van de huur. De lokale kennis en het uitgebreide lokale netwerk maken van Vitades de ideale partner voor commercieel beheer.

Technisch beheer

Met technisch beheer van Vitades hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw vastgoed. Voor uw huurders hebben wij een speciale klachtenservice, waar zij eventuele storingen kunnen melden die wij vervolgens ad hoc oplossen. Voor uw vastgoed hebben wij diverse programma’s gericht op het onderhoud van uw vastgoed, die variëren van incidenteel klein onderhoud tot meerjarenonderhoudsplannen.

Facilitair beheer

Naast technisch, commercieel, financieel en administratief beheer bieden wij ook tal van ondersteunende diensten aan als secretariële ondersteuning in bedrijfsverzamelgebouwen, tuinonderhoud en schoonmaak. Voor de uitvoering van deze ondersteunende diensten maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk van zzp’ers.

Maatwerk

Maatwerk is ons credo. Onze dienstverlening bestaat uit diverse ‘bouwstenen’ waarmee u zelf het gewenste niveau van beheer bepaalt. Alle ‘bouwstenen’ zijn afzonderlijk van elkaar af te nemen en in te zetten, waarbij de kwaliteit die wij als Vitades leveren uiteraard te allen tijde gewaarborgd blijft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.