Vitades beheer vastgoed

BOG

Het beheer van uw kantoorpanden onderbrengen bij Vitades heeft legio voordelen. Naast het feit dat wij vastgoedeigenaren totaal ontzorgen op gebied van financieel en administratief beheer, technisch beheer en facilitair beheer, is onze kennis van de lokale markt een belangrijk speerpunt in onze dienstverlening. Bij het vinden van een geschikte huurder voor uw vastgoed kunnen we putten uit een uitgebreid lokaal netwerk. En voor het tevreden houden van uw huurders werken we samen met een aantal zzp’ers, die ad hoc in staat zijn storingen of eventuele andere problemen te verhelpen. 

Particulieren

Heeft u een woning die u gezien de huidige marktsituatie niet wil verkopen maar voor verhuur beschikbaar wilt maken, dan is Vitades uw partner. Van het opstellen tot een huurcontract en de betalingen van de gas-, water- en lichtrekeningen tot het snel oplossen van vragen van uw huurders, wij ontzorgen u. Bovendien zorgen wij voor een passende huurder die voldoet aan de door u opgegeven criteria. Vertrouwen vormt de basis van onze dienstverlening.

Lifelong living

Een groot deel van uw leven heeft u doorgebracht op de plek waar u nu woont. Het is de plek waar u uw kinderen volwassen hebt zien worden, het is de plek waar u prachtige herinneringen hebt opgebouwd en het is de plek waar u graag onbezorgd oud wilt worden. Helaas behoort dit laatste vaak niet tot de realiteit, want naarmate de leeftijd vordert, treden er tal van praktische bezwaren op die een onbezorgde oude dag in eigen huis lastig maken.

 

Door het overnemen van een aantal praktische zaken en taken in en rondom huis neemt Vitades deze bezwaren weg. Van tuinonderhoud en het wekelijks aan de weg zetten van de container, tot het schoonhouden van de dakgoten en het opstellen van een klein meerjarenonderhoudsplan voor uw woning, Vitades ontzorgt.