Bedrijven

 

 Vitades beheert vastgoed voor diverse partijen. Eén van de redenen waarom zij voor Vitades hebben gekozen is het feit dat onze dienstverlening zich ook richt op het ontzorgen van huurders. Dus bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijf, dan is Vitades uw partner. Secretariële ondersteuning, schoonmaak, internet en telefonie, wij regelen het voor u. Zodat u zich volledig kunt richten op ondernemen en de randzaken naast u neer kunt leggen.

 

Organisaties en instellingen

 

Naast commercieel vastgoed beheert Vitades eveneens vastgoed in de non-profitsector. Scholen, kinderdagverblijven, gebouwen van zorginstellingen, buurthuizen, allemaal vastgoed dat intensief gebruikt wordt, maar vaak te klein van omvang is om een kostbare conciërge op te zetten. Het beheer van dit soort vastgoed beperkt zich veelal tot technisch beheer, waarbij Vitades in staat is om storingen en eventuele andere problemen ad hoc op te lossen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door korte lijnen en snelle service.

 

Huurders/bewoners

 

Bent u op zoek naar (tijdelijke) woonruimte, neem dan contact met ons op. Wij beheren de vastgoedportefeuille van diverse partijen en zijn daarom met enige regelmaat op zoek naar huurders. Het voordeel van huren via Vitades zijn de korte lijnen, de snelle service en de zekerheid van een prettige en kwalitatieve woonomgeving.